inchiriere autocar setra

Inchiriere autocar Setra 515HD

Autocarul SETRA 515HD are clasificare de 4*, fiind fabricat in anul 2014 si este singurul de acest tip din Romania. Autocar premium detinut de compania noastra, SC Dorini Comprodexim SRL.

Locuri: 49+2

Inchiriere autocar mercedes benz 404

Inchiriere Mercedes Benz 404

Autocarul Mercedes Benz 404 detinut de compania noastra, SC Dorini Comprodexim SRL este fabricat in anul 2003 si poate transporta grupuri de pana la 60+1 persoane.

Locuri: 60+1

inchirieri autocare bucuresti

Inchiriere Autocar Setra 411

Autocarul Setra 411 este este clasificat cu 3* si poate transporta grupuri de pana la 32 de persoane. Midiautocarul este detinut de compania noastra, SC DORINI COMPRODEXIM SRL.

Locuri: 32+2

inchiriere autocar mercedes benz travego

Inchiriere autocar Travego

Autocarul Mercedes Benz Travego este clasificat cu 3* si poate transporta grupuri de pana la 49+2 persoane. Autocarul este detinut de compania noastra SC Dorini Comprodexim SRL.

Locuri: 49+2

inchiriere autocar higer

Inchiriere midiautocar Higer

Midiautocarul Higer are clasificare turistica de 3*, putand transporta grupuri de pana la 35+1 persoane. Midiautocarul este detinut de compania noastra, SC Dorini Comprodexim SRL.

Locuri: 35+1

inchiriere mercedes sprinter

Inchiriere Mercedes Sprinter

Microbuzul Mercedes Sprinter fabricat in anul 2017 are o clasificare turistica de 3*. In acesta incap maxim 18 pasageri + sofer, iar dotarile microbuzului sunt de standarde foarte inalte. Pentru detalii despre microbuzele detinute de SC Dorini Comprodexim SRL dati click pe butonul de mai jos.

Locuri: 18+1

inchiriere microbuz mercedes v class

Inchiriere Mercedes V Class

Fabricat in anul 2017, Microbuzul Mercedes V Class este alegerea ideala pentru mediul de afaceri. Cu dotari full-option si un interior modern, in Mercedes V Class pot incapea 7 pasageri + sofer. Pentru detalii despre microbuzele detinute de SC Dorini Comprodexim SRL dati click pe butonul de mai jos.

Locuri: 7+1

inchihiriere mercedes vito

Inchiriere Mercedes Vito

Microbuzele Mercedes Vito detinute de compania noastra sunt fabricate intre anii 2014-2017 si sunt clasificate cu 3*. Acestea dispun de 7+1 sau 8+1 locuri. Acestea pot fi inchiriate atat pentru diverse evenimente, cat si pentru trasee turistice sau intalniri clasa business. Detalii pe butonul de mai jos.

Locuri: 7+1 / 8+1

mercedes s class fabricat 2018

Inchiriere Mercedes S Class 2018

Mercedes-Benz S Class este definitia luxului in ceea ce priveste automobilele, aducand de la an la an noi imbunatatiri. In acest an, 2018, din grija permanenta pe care o avem pentru clientii nostri am achizitionat noul model Mercedes-Benz S Class, un automobil dedicat persoanelor de elita: oameni prosperi de afaceri, politicieni sau chiar cantareti si actori.

inchiriere mercedes e class 2018

Inchiriere Mercedes E Class

Mercedes E Class este o limuzina de lux, ce are finisaje subtile dar atragatoare in acelasi timp, interiorul fiind la cele mai inalte standarde iar controlul autoturismului este absolut perfect. Confort si siguranta intr-un autoturism de lux.