transfer-aeroport-vip

Transfer la si de la aeroport – Henri Coanda / Aurel Vlaicu

Aeroportul International Henri Coanda mai este cunoscut si sub numele de Aeroportul Otopeni, in timp ce Aeroportul International Aurel Vlaicu este cunoscut si sub denumirea de Aeroportul Baneasa.

Indiferent de marimea grupului de persoane ce necesita transfer la sau de la aeroport, compania noastra va pune la dispozitie o gama diversificata de autoturisme, microbuze si autocare ce pot satisface pana si cele mai complexe cerinte.
Soferii nostri sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, vorbitori de limba engleza gata sa va intampine partenerii veniti din tara sau din strainatate.

Transfer la si de la aeroport cu Mercedes S Class

Trateaza-ti oaspetii si/sau partenerii de afaceri cum se cuvine. Cel mai nou model de Mercedes S Class aflat in flota companiei noastre a fost lansat in anul 2017 si dispune de dotari VIP cum ar fi scaunul Executive – optiune ce permite pasagerului sa seteze oricate unghiuri de inclinare doreste, sa alinieze spatarul, pernele scaunelor dar si suportul pentru coapse.

Transfer la si de la aeroport cu microbuzul

Pentru grupurile de persoane relativ mici (intre 5 si 20 de persoane) se poate opta pentru inchirierea unui microbuz pentru realizarea transferului de la hotel catre aeroport sau invers.

Se poate opta pentru Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes Sprinter dar si pentru noul V Class ce are o capacitate de 7+1 persoane. Mercedes V Class este unul dintre cele mai performante microbuze de pe piata, fiind recomandarea noastra pentru transferul unui grup mic de persoane la sau de la aeroport.

Transfer la si de la aeroport cu autocarul

Ales in general de agentiile de turism, dar si de companiile mari acest tip de serviciu este ideal pentru transferul unui grup mai mare de 20 de persoane de la aeroport catre hotel (dar si invers). In functie de numarul de persoane se poate opta pentru un midiautocar (32-35 de locuri), pentru un autocar de 50 de locuri sau pentru unul de 60 de locuri.

Flota de autocare poate fi vizionata pe prima pagina a site-ului.

LISTA PRETURI TRANSFER AEROPORT

Nr. Crt. Autoturism / Microbuz / Autocar Nr. Locuri Pret
1 Mercedes Benz E Class 3+1 45 EUR
2 Mercedes Benz S Class 3+1 80 EUR
3 Mercedes Benz Vito 7+1 55 EUR
4 Mercedes Benz Sprinter 16+1 75 EUR
5 Setra 411 HD 32+2 180 EUR + 100RON parcare
6 Mercedes Benz Travego 49+2 200 EUR + 100RON parcare
7 Setra 515 HD 49+2 220 EUR + 100RON parcare

 

* Pretul include: sofer la dispozitie, combustibil, taxe de drum, asigurare persoane si bagaje, licente.
** Pretul nu include:  TVA, taxe parcari.
*** Preturile se pot schimba in functie de evolutia pietei, insa in general acestea sunt actualizate periodic.